Friday, March 9, 2007

Phibun

Den Norske barnehagen er barnehagen Ane Marie og Solveig har vart i denne uka, veldig koselig barnehage med fem norske barn. De tre som jobber der til vanlig snakker bare thai, saa her gaar leken paa thai ogsaa!
Ane Marie er ute i bakgaarden og leker med barna.


I den Thailandske barnehagen har Hilde og Henriette oppholdt seg til klokka 12 hver dag denne uka, da skal alle i hele barnehagen sove (inkludert de voksne), saa da har de kommet bort til Ane Marie og Solveig og vart der resten av dagen... De har storkost seg tross spraakproblemene!
Bassenget ved hotellet!! Herlig! Men selv om vi koser oss her paa dette bildet, tror jeg vi har flere myggstikk enn solstikk forelobig!



Vi ble bedt hjem til Marit og co for aa grille en dag, kjempe koselig!! Aa paa skikkeli Thailand vis!



Noen av jentene til Marit + Lek (svigerinnen til Marit) som vi jobber med i den norske barnehagen! Koselig gjeng!
Haaper aa faa oppdatere snart igjen!!















16 comments:

Anonymous said...

Heisann Jenter :)

Er så bra at dere oppdaterer siden deres ofte. Slik at vi her i Bergen kan følge med dere. Ser ut som dere har det skikkelig kjekkt. Hadde vert fantastisk med hotellopphold og svømmebasseng nå. Dere opplever sikkert mye spenndende. Koze dere veldig masse. Henriette du er savnet her hjemme. Skal bli koslig å få deg tilbake. Er ikke så lenge til :)

Uansett Jenter Lykke til videre.

Kjempegla i deg Henriette.

Stor klem fra din beste venn Silje :P

Anonymous said...

No e klokka ett minutt over tolv hos dåkker - så Hilde - GRATULERER MED DAGEN! Heldi e du som får feire dagen din på ein slik måte. Rægne me at dæm andran gjør stas på dæ. (Æ kjenne nån såm ska ut å kjøp gave t dæ - æ si ikkje meir)Sjer at d blir ti te grilling og kos å - i tillegg t jobbing. Æ e no litt misunneli ja. Håper før dåkker del at d fortsette slik.

Klæm fra mæ å'n Hans.

Anonymous said...

Hipp, hipp, hurra! Gratulerer med dagen Hilde! Håpe du får en superduper dag! Utrolig artig å følge med på bloggen. Ser jo ut som at dokker har d heilt "greit". Isen så heilt fantastisk ut.
Nyt dagen og oppholdet!

Bursdagsklemmer fra Ingrid og Inge.

Ps: Bruk høy solfaktor? Tror Martin allerede e litt bekymra for at du får et for stort forsprang til påska. Solariumsbransjen tjene store penga på han for tida.

Anonymous said...

Heia Hilde snuppå mi. GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN! Håper at du får en super dag. Ser ut som dere har det helt fantastisk, er litt misunnelig nå ja.
Stor bursdagsklem fra oss på Kårvåg.

Anonymous said...

Heisann!!!

Gratulera så møkje med dagen Hilde!!
ååå så heldige dokke e så e på tur.. me har jentekveld her i Bergen, men Henriette, d e ikkje d sama uten dag.. Savne deg vennen!!!! håpe d går bra me deg å at du ikkje lengte for møkje him.

Klem frå Henriette...

Anonymous said...

Heia Henriette!
Kjekt å sjå nye bilder frå dåke,og frå arbeidet dåke er i. Me skulle helse fra alle her, me var i 13 års dag te Birgith i dag, te tross for at spysjuka hong i.Anne Jonette var i storform,og ho spøre stadig itte tatte.
Nyt dag dagane Henriette, og me glede oss te nye bilder og opplevelser fra dåke.

Klem fra mamma og pappa på Karmøy!

Ragnhild Cecilie Høydalsvik said...

Hælloen Solveig :)
Fytti kor arti det ser ut me praksis i thailand! .... du må nyte det maximalt. Fin side foresten, innom den jevnli ;) ...

klemma Ragnhild

Anonymous said...

Tusen takk for meldinger og komentarer her paa bloggen paa min bursdag. Hadde en super dag med sol og bading.Modrene og barna som vi har i den norske bhg her var med oss.Etter det koset vi oss med godis og film paa hotellet vaart.Saa det var en knall dag. Men savner derre der hjemme masse og gleder meg te paaske.Skal legge ut bilder seinere fra dagen. Den brunfargen kommer sakte gitt,saa ingenting aa bekymre seg for der hjemme. Det gaar mest i jobbing. Ha det bra saa lenge. Klem fra Hilde

Mærrrish said...

Savner hildepia mi jeg!! :,(
men supert å se at du har det bra!
Er kvalm av misunnelse hehehe
Hjemme på vike og feirer i helga jeg.. jg og ellen hadde dobbel-bursdagsfest på lørdag i molde.. bare du som mangla! skulle jo helst hatt trippelbursdag! :)
Skal ta toget te trh. i ettermiddag!
Love ju muchisimoooo gullpia mi!
Lev livet, men pass på kvarandre :o)
stooor nuss fra mej :o)

Anonymous said...

Hei jenter!
Det er så moro å følge dere på bloggen. Jeg tenker tilbake på mitt eget besøk hos Marit og Satad for noen år siden.De er så gjestfrie og flotte. Kos dere sammen med barna og gled dere til Laosturen også. Det blir om mulig en ennå bedre opplevelse.Skulle ønske jeg var sammen med dere.

Beste ønsker fra Ingunn på NLA

ane marie said...

Naa skulle vi egentlig oppdatere bloggen, men.... "blogger" er nede, saa det gaar ikke idag! :( Synd, for vi hadde mange nye bilder paa lager.. Hold ut! Kommer mer saa fort vi faar muligheten!

Foerste epoken vaar er over, og etter en taarevaat avskjed i den norske barnehagen idag, saa reiser vi videre til Laos imorgen! Veldig trist aa dra fra den HERLIGE misjonaergjengen her, men saa kan vi jo glede oss til nye opplevelser i Laos!

Jeppsi peppsi - som vi sier her nede.. ;)

Mygelen said...

Solvei, Du er tatt... sjekk bloggen min ;) Nina

Ragnhilden said...

Hei jenter!! Love u and miss u!! Have fun fun fun!! No maa i gaa!! Bye bye!!

Ragnhilden said...

og gratulere med dagen alle som har hatt d i d siste!!!

Anonymous said...

Halla!
Ser ut som at dere har det fint og koser dere! Gratulerer med dagen som var forresten! :) Skal hilse fra Ingrid også. Jeg er på besøk til henne i Oslo nå. Goodshit. Håper dere får et fortsatt fint opphold i mitt kjære hjerteland:)

Paul

Anonymous said...

Idag he me folgt dine raad Paul, aa smakt paa snacks so du kalla d... Satad ville ikkje sei ka me spiste for me va ferdi, men me syns me glotta en liten hale....
Men hund smaka faktisk ikkje so gale so en skulle tru....:)
Voff,voff!